Herdenking Hatakeyama Sensei

Written by Katsujinken november 3rd, 2013

 
Close

Zondag 8 december is het vier jaar geleden dat onze Japanse leraar, Goro Hatakeyama Sensei, is overleden. We zullen hem die dag herdenken met een speciale training van 1300 tot 1600 uur. We beginnen dus een uur eerder. Oud-studenten van hem uit andere dojos zijn uiteraard van harte welkom.

Andere herdenkingstrainingen voor Hatakeyama Sensei:

Kobukan Bonn: http://www.kobukan-bonn.de/en/news/katori-shinto-ryu/commemoration.html

Jitakyoei Budo, Bergamo: http://www.jitakyoeibudo.it/index.php?dir=news&id=81&id_cat=6

Posted in Nieuws

Nieuws

In september 2019 organiseert Katsujinken een Katori Shinto Ryu-seminar in Amsterdam. De stage wordt geleid door Stephen Snelders en is toegankelijk voor Katori-beoefenaars van alle niveaus uit binnen- en buitenland. […]

Lees verder →

Meer uit deze categorie

Dojo

Meer informatie over trainen bij Katsujinken.

Lees verder →

Meer uit deze categorie

Achtergrond

Uitgangspunten In een aantal dojo’s in Nederland wordt de oudst bestaande martiale kunst van Japan, Katori Shinto Ryu, beoefend langs de lijnen die onderwezen zijn door Yoshio Sugino (1904-1998), aangevuld […]

Lees verder →

Meer uit deze categorie