Aankondiging Zomerschool Denemarken

Written by Katsujinken juni 2nd, 2014

 
Close

Ook in 2014 is er weer een zomerschool in Denemarken. Interesse? Wacht dan niet te lang met inschrijven! De cursus wordt steeds afhankelijker van het aantal inschrijvingen, dus laat op tijd weten dat je komt. Info bij Patricia. Inschrijven kan online, en wel hier. Moet je wel Deens voor kunnen lezen. Een mailtje naar kontor@vestjyllandshojskole.dk in het Engels kan ook, of – voor de luddieten onder ons – print de brochure (PDF) uit, vul hem in en doe hem op de post.

Posted in Nieuws, Seminars

Nieuws

In september 2019 organiseert Katsujinken een Katori Shinto Ryu-seminar in Amsterdam. De stage wordt geleid door Stephen Snelders en is toegankelijk voor Katori-beoefenaars van alle niveaus uit binnen- en buitenland. […]

Lees verder →

Meer uit deze categorie

Dojo

Meer informatie over trainen bij Katsujinken.

Lees verder →

Meer uit deze categorie

Achtergrond

Uitgangspunten In een aantal dojo’s in Nederland wordt de oudst bestaande martiale kunst van Japan, Katori Shinto Ryu, beoefend langs de lijnen die onderwezen zijn door Yoshio Sugino (1904-1998), aangevuld […]

Lees verder →

Meer uit deze categorie