Aankondiging Zomerschool Denemarken 2016

Written by Katsujinken december 11th, 2015

 
Close

Hoera! De datum van de zomerschool in Denemarken is bekend: 9 t/m 15 juli 2016. Je kan je nu inschrijven, of als je meer informatie wil: info bij Patricia. Inschrijven kan online, en wel op de (Deense) website. Een mailtje naar kontor@vestjyllandshojskole.dk in het Engels kan ook, of je kan de brochure (PDF) uitprinten, invullen met je favoriete inktgadget en meegeven met de postkoets.

Prijslijst (geen paniek, in Deense kronen):

Slaapzaal van 6 of tent 3500, –
Bed in kamer voor 2, gedeelde badkamer 4000, –
Bed in kamer voor 2, eigen badkamer 4500, –
Enkele kamer, gedeelde badkamer 4500, –
Enkele kamer, eigen badkamer 5000, –

 

Beddengoed and 2 handdoeken zijn in de prijs inbegrepen. Lekker eten natuurlijk ook.

 

Posted in Nieuws, Seminars

Nieuws

In september 2019 organiseert Katsujinken een Katori Shinto Ryu-seminar in Amsterdam. De stage wordt geleid door Stephen Snelders en is toegankelijk voor Katori-beoefenaars van alle niveaus uit binnen- en buitenland. […]

Lees verder →

Meer uit deze categorie

Dojo

Meer informatie over trainen bij Katsujinken.

Lees verder →

Meer uit deze categorie

Achtergrond

Uitgangspunten In een aantal dojo’s in Nederland wordt de oudst bestaande martiale kunst van Japan, Katori Shinto Ryu, beoefend langs de lijnen die onderwezen zijn door Yoshio Sugino (1904-1998), aangevuld […]

Lees verder →

Meer uit deze categorie