Aankondiging Zomerschool Denemarken 2017

Written by Katsujinken april 12th, 2017

 
Close

De datum van de zomerschool in Denemarken is bekend: 15 t/m 21 juli 2017. Je kunt je nu inschrijven, of als je meer informatie wil: info bij Patricia. Inschrijven kan online, en wel op de (Deense) website. Een mailtje naar kontor@vestjyllandshojskole.dk in het Engels kan ook, of je kan de brochure (PDF) uitprinten, invullen met je favoriete inktgadget en meegeven met de postkoets.

Prijslijst (geen paniek, in Deense kronen):

Slaapzaal van 6 of tent 3600, –
Bed in kamer voor 2, gedeelde badkamer 4100, –
Bed in kamer voor 2, eigen badkamer 4600, –
Enkele kamer, gedeelde badkamer 4600, –
Enkele kamer, eigen badkamer 5100, –

 

Beddengoed and 2 handdoeken zijn in de prijs inbegrepen. Lekker eten natuurlijk ook.

 

Posted in Nieuws, Seminars

Nieuws

In september 2019 organiseert Katsujinken een Katori Shinto Ryu-seminar in Amsterdam. De stage wordt geleid door Stephen Snelders en is toegankelijk voor Katori-beoefenaars van alle niveaus uit binnen- en buitenland. […]

Lees verder →

Meer uit deze categorie

Dojo

Meer informatie over trainen bij Katsujinken.

Lees verder →

Meer uit deze categorie

Achtergrond

Uitgangspunten In een aantal dojo’s in Nederland wordt de oudst bestaande martiale kunst van Japan, Katori Shinto Ryu, beoefend langs de lijnen die onderwezen zijn door Yoshio Sugino (1904-1998), aangevuld […]

Lees verder →

Meer uit deze categorie