Stephen Snelders

Written by Katsujinken april 3rd, 2012

 
Close

Stephen Snelders (menkyo mokuroku) begon in 1989 met Katori Shinto Ryu bij Erik Louw en studeerde daarbij onder Yoshio Sugino en Goro Hatakeyama, volgens wier principes hij nu lesgeeft. Stephen is 5e dan Katori Shinto Ryu, 2e dan Aikido en heeft geschermd bij maitre Ger Visser. In 2005 richtte hij de Katsujinken-dojo op.

Posted in Achtergrond

Nieuws

In september 2019 organiseert Katsujinken een Katori Shinto Ryu-seminar in Amsterdam. De stage wordt geleid door Stephen Snelders en is toegankelijk voor Katori-beoefenaars van alle niveaus uit binnen- en buitenland. […]

Lees verder →

Meer uit deze categorie

Dojo

Meer informatie over trainen bij Katsujinken.

Lees verder →

Meer uit deze categorie

Achtergrond

Uitgangspunten In een aantal dojo’s in Nederland wordt de oudst bestaande martiale kunst van Japan, Katori Shinto Ryu, beoefend langs de lijnen die onderwezen zijn door Yoshio Sugino (1904-1998), aangevuld […]

Lees verder →

Meer uit deze categorie