Denemarken 2012

Written by Katsujinken augustus 6th, 2012

 
Close

Eindelijk weer eens foto’s van een zomerschool in Denemarken! Dit jaar waren er veertien bekenden en één jongen die nog nooit een zwaard had vastgehouden (maar op de laatste dag tijdens de demonstratie wel een spetterende eerste kata ten beste gaf). De Nederlandse delegatie bestond uit Bartosz, Hermi, Patricia (achter de camera en dus niet in stoere poses te bewonderen) en natuurlijk leraar Stephen, die de hele week verwoede pogingen deed ons cirkelbewegingen te laten maken. De jongens en meisjes uit Denemarken waren als vanouds supertof, het eten als vanouds superlekker en we konden ook nog eens fijn buiten trainen. En volksdansen. Maar daar zijn dan weer geen foto’s van. 🙂

Posted in Foto, Media

Dojo

Meer informatie over trainen bij Katsujinken.

Lees verder →

Meer uit deze categorie

Achtergrond

Uitgangspunten In een aantal dojo’s in Nederland wordt de oudst bestaande martiale kunst van Japan, Katori Shinto Ryu, beoefend langs de lijnen die onderwezen zijn door Yoshio Sugino (1904-1998), aangevuld […]

Lees verder →

Meer uit deze categorie